Udržíme Váš počítač v najlepšej forme!

14.08.2013 21:57

Tak ako formule F1, pretekárske autá alebo vrcholový športovci aj notebooky a stolné počítače potrebujú profesionálnu starostlivosť, aby mohli podávať tie najlepšie výkony. Neudržované počítače nielenže na výkone výrazne strácajú, ale vinou znečistenia môže dôjsť k ich trvalému poškodeniu. Predíďte tomu s našou službou Údržba počítača.  

Ako to funguje?

 

Služba spočíva vo vykonaní údržby Vášho počítača vo chvíli, ktorú si Vy sami určíte a to kedykoľvek v záručnej dobe. Stačí sa dostaviť s počítačom a dokladom o kúpe na ktorejkoľvek našej pobočke. Ideálne je priniesť počítač k údržbe pokiaľ viete, že idete na prázdniny či niekam, kde ho po určitú dobu nevyužijete.

Jeden zásah zahŕňa:

  • kompletné vyčistenie
  • optimalizáciu softvérových ovládačov  
  • kontrolu antivírovým programom
  • inštaláciu kancelárskeho balíku MS Office (pri dodaní tohto SW s licenciou)
  • vyhodnotenie "kondície" operačného systému a v prípade záujmu o preinštalovanie zľava 10% až 20% na túto prácu a je dokončený do 2 až 4 pracovných dní.

Ako na to?

 

Je to veľmi jednoduché. Ku každému PC či notebooku, si službu servisu môžete zakúpiť. V prípade záujmu o službu stačí vyplniť nižšie uvedený formulár "Údržba počítača". E-mailom sa dohodneme.

Koľko to stojí?

Cena za jeden zásah je 12,99Eur. Investovať do tejto služby je teda omnoho výhodnejšie, ako následne riešiť vzniknutý problém operatívne.

 

Pre viac informácií volajte na infolinku Shadow-PC na tel. čísle 0904 948 441  alebo využite kontaktný formulár.

 

 

Údržba počítača

Cena za zásah 12,99€ Viac sa dohodneme mailom.